Kanjers in Concert


Harmonie Oude Post en Cello presenteren op zaterdag 29 juni 2019 “Kanjers in Concert”.

“Kanjers in Concert” is een muzikale feestavond in de Grote Zaal van het Theater aan de Parade in ’s- Hertogenbosch. Lokale artiesten met een verstandelijke beperking treden deze avond op met bekende Bosschenaren/artiesten. Harmonie Oude Post verzorgt de muzikale begeleiding. Het Kanjers in Concert gala is een lokale vertaling van het jaarlijkse NTR “Knoopgala” in Amsterdam Carré. Het is de eerste keer dat lokaal in ’s-Hertogenbosch een gala wordt georganiseerd waarbij Bosschenaren met een verstandelijk beperking en de Bossche muziek zo nadrukkelijk samenwerken en optreden.

De muziek verbindt in de voorbereiding én tijdens de avond de artiesten en muzikanten op het podium. Het publiek trakteren wij tijdens de voorstelling op een energieke voorstelling. De artiesten met een  verstandelijke beperking zingen, dansen en bespelen instrumenten samen met de harmonie én de drumband. De deelnemers met een verstandelijke beperking zijn de artiesten van de avond en krijgen het podium samen met bekende Bosschenaren en de harmonie. Voor de deelnemers is dit de eerste keer op het grote podium.

Cello ondersteunt sinds jaar en dag mensen met een beperking. Binnen Cello en omgeving wonen mensen met een verstandelijke beperking met muzikale talenten. Deze “Kanjers” met hun eigen verhalen en hun muzikale kwaliteiten treden samen met de andere artiesten op en zorgen voor een
bijzonder, spectaculair en ontroerend optreden.

Kanjers in Concert is een bijzonder concert waar deze twee werelden samen een klinkend geheel vormen! Kom deze avond meezingen, beleven en luisteren naar onze lokale artiesten van Cello!

Het concert vindt plaats op zaterdag 29 juni 2019 in de Grote Zaal van het Theater aan de Parade. Aanvang 19.00 uur. Kaarten kosten € 17,50, inclusief consumptie en een gezellige afterparty. Klik hier om uw kaarten te kopen.