Kerstconcerten


Op maandagavond 17 december hebben wij ons eerst kerstconcert van dit jaar geven in verzorgingstehuis De Taling te ‘s-Hertogenbosch.

Terwijl het orkest zich klaarmaakte voor het concert stroomde de aula goed vol met bewoners en familieleden voor een avond vol kerstmuziek en de bekende kerstliederen.

De bewoners genoten met volle teugen van het concert en met de bekende kerstliederen zongen enkele bewoners mee. Hieronder zie je enkele sfeerbeelden van de avond.

Zaterdag 22 december hebben wij gespeeld op het Bosch Winterparadijs. Terwijl het publiek genoot van hun heerlijke (warme) drankje bij de haardvuren speelde wij onze beste kerstnummers. Het publiek genoot zichtbaar. 

Zondag 23 december vond ons derde en laatste concert van dit jaar plaats. Ditmaal voor het eerst in de Wederkomst kerk te ‘s-Hertogenbosch. Samen met het Gestels Gemengd Koor hebben we een prachtig concert gegeven. 

Hieronder staan wat foto’s van de afgelopen concerten. Gerard Moné heeft ook foto’s gemaakt van ons laatste concert, zijn foto’s vindt je hier.