1923 – 2023 Concert


Op zondag 5 april was het dan eindelijk zover, ons eerste jubileumconcert van ons 100 jarige bestaan. Het concert vond plaats in de grote zaal van de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch. We begonnen het concert wat harmonieuze stukken en vervolgens opende voorzitter Martijn het concert. Na het praatje van de voorzitter mocht de drumband zijn klanken laten horen om erna gezamenlijk het eerste gedeelte af te sluiten met een historische reis van de post met een muzikale illustratie. met een terugblik naar de post en zijn tijd door de jaren heen.

We sloten het eerste gedeelte van het concert af met een unieke samenwerking met de leerlingen die mee hebben gedaan aan Meer Muziek in de Klas. De jongens en meisjes van groep 5 van Kindcentrum aan de Oosterplas hebben de afgelopen weken hard geoefend om 3 liedjes in te studeren. Tijdens het concert op 5 maart hebben zij samen met ons deze 3 liedjes ten gehore gebracht aan een ieder die in de zaal zat.

Na een korte pauze was het tijd voor de wat lichtere muziek en ook de drumband bracht weer hun klanken ten gehore. Hieronder een kleine sfeer impressie van het concert