Harmonie Oude Post ontvangt erepenning


Dit jaar bestaan we 100 jaar!! Op zaterdag 15 april hebben we dit gevierd met een feest met en voor onze leden, oud-leden en hun partners. De avond werd geopend met een muzikale invulling van zowel de harmonie als de drumband. Nadat een ieder hun muzikale klanken heeft laten horen openden onze voorzitter Martijn de avond.

Tijdens deze avond is Theo van den Oever benoemt tot erelid van de vereniging voor zijn jarenlange betrokkenheid bij de vereniging.

Om ons jubileumjaar goed te vieren hebben we ook iets laten maken. Als je denkt aan Harmonie Oude Post denk je aan PTT, TPG of TNT harmonie. Maar harmonie Oude Post afgekort is HOP, een van de belangrijkste ingrediënten van bier.
Met trots kunnen we jullie vertellen dat we ons eigen jubileumbier hebben laten brouwen. Het eerste pakketje van 4 bieren werd uitgereikt aan loco-burgemeester Ralph Geers. U kunt het bier bij onze leden bestellen voor € 16,00 per pakket (4 biertjes).

Loco-burgmeester Ralph Geers was niet zonder reden bij ons reünieconcert. Hij was er om ons te verrassen namens Zijne Majesteit de Koning met de Koninklijke Erepenning. Voorzitter Martijn heeft deze namens de gehele harmonie in ontvangst genomen. De avond is gezellig afgesloten met alle leden, oud-leden en hun partners onder het genot van een hapje en een drankje

Daarnaast mogen we bekend maken dat we ontzettend uitkijken naar ons mooie jubileumjaar en dat we uitkijken om een swingend concert te geven op zaterdag 21 oktober met niemand minder dan Dennis van Aarssen, winnaar The Voice of Holland 2019!!

Foto’s met dank aan: Peter van Hoof